РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ – ЗАПОРУКА ЇХНЬОГО ЗДОРОВ’Я
DOI:
https://doi.org/10.32626/2309-8082.2008-0.%25pКлючові слова:
раціональне харчування, раціон, вітаміни, мікроелементи, калорійність, збалансоване харчування.Анотація
У статті розкривається актуальність здорового харчування та доводиться необхідність збалансованого та раціонального харчування як одного з основних фізіологічних факторів зміцнення здоров’я людини.
Посилання
Мазнев Н.И. Всё о лечебном питании: витамины, минералы, соли. – М.: ООО «ИД РИПОЛ классик», ООО Издательство «ДОМ. ХХІ век», 2007. – 61 с.
Ципрян В.І. Гігієна харчування з основами нутріціології. – К., 1999. – 568 с.
Грэнджин А.К. Потребление энергии – главный фактор в питании спортсменов // Питание в системе подготовки спортсменов. – К.: Олимпийская литература, 1996. – С. 7-13.
Рогозкин В.А. и др. Питание спортсменов / Рогозкин В.А., Пшендин А.И., Шишина Н.Н. – М.: Физкультура и спорт, 1989. – 160 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2008-09-29
Як цитувати
Леонов, О. (2008). РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ – ЗАПОРУКА ЇХНЬОГО ЗДОРОВ’Я. Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 1. https://doi.org/10.32626/2309-8082.2008-0.%p