АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВИНИКНЕННЯ ДЕВІАНТНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІДЛІТКІВ - Темерівська, Т. Г. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2015)
У статті розглянуто актуальні проблеми девіантної поведінки підлітків. Визначено складові життєвої компетентності, а саме інтегровану характеристику якостей особистості людини та рівня її підготовки до виконання діяльності у певній життєвій ситуації.