КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗМІНИ СИСТЕМИ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ЗБРОЙНИХ СИЛ - Ольховий, О. М. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2015)
За результатами теоретичного обґрунтування з використанням аналітичного та аксіоматичного методів визначено мету, завдання та вимоги до змістовного наповнення адаптованої до вимог сучасності концепції фізичної підготовки у Збройних Силах України. Дефініція створеної концепції фізичної підготовки Збройних Сил – забезпечення фізичної готовності військовослужбовців, підрозділів і частин до виконання завдань за бойовим та функціональним призначенням.