ВПЛИВ РУХОВОЇ АКТИВНОСТІ НА РІВЕНЬ ЗДОРОВ’Я І ТРИВАЛІСТЬ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ - Коваль, О. Г. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2015)
В даній статті розглядаються питання впливу рухової активності на рівень здоров’я і тривалість життя людини, на здатність організму адаптуватись до дії різноманітних факторів зовнішнього середовища.