Специфіка сертифікації і ліцензування кваліфікації фахівців з фізичної реабілітації у Великій Британії - Гук, Світлана (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2014)
Проаналізовано специфіку сертифікації і ліцензування кваліфікації фахівців з фізичної реабілітації у Великій Британії. З’ясовано роль державних органів та громадських організацій Великої Британії в забезпеченні контролю за професійною підготовкою фахівців з фізичної реабілітації. Подано перелік документів, що відображають вимоги професійних законодавчих органів до програм навчання фахівців з фізичної реабілітації. Охарактеризовано ступені та кваліфікації вищої освіти та альтернативні варіанти отримання документу про закінчення університету у разі невиконання вимог з успішності.