ОРГАНІЗАЦІЯ ФІЗИЧНОЇ АКТИВНОСТІ ДІВЧАТ І ХЛОПЦІВ У ПОЗАНАВЧАЛЬНИЙ ЧАС - Ільченко, Андрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розглядаються проблема залучення дівчат до занять різними видами спорт у позанавчальний час.