КОНТРОЛЬ СТАНУ ЗДРОВ’Я ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Ладиняк, Андрій; Ладиняк, Богдан (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В статті розглядається проблема оптимізації контролю за станом здоров’я школярів на основі використання сучасних комп’ютерних технологій.