ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ РОДУ І СІМ’Ї ОЛЕКСІЯ БУТОВСЬКОГО - Зубалій, Микола (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У даній статті розкрито історичні аспекти роду, сім’ї та юнацьких років Олексія Бутовського.