ДИНАМІКА МОТИВАЦІЙНОЇ СФЕРИ УЧНІВ 6-11 КЛАСІВ ТА ЇХ ФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА - Бодян, Ольга (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В роботі досліджувалась динаміка компонентів прогнозування, інтерпретації та оцінки в мотиваційній сфері учнів 6-11 класів в процесі виконання завдань на прояв фізичних якостей.