ВПЛИВ ПІЗНАВАЛЬНИХ ІНТЕРЕСІВ УЧНІВ ЛІЦЕЮ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ НА ФОРМУВАННЯ ЇХ ГОТОВНОСТІ ДО ВЕДЕННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ - Бесарабчук, Геннадій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В даній статті автор розкриває результати наукового дослідження щодо методичних та психолого-педагогічних особливостей організації навчального процесу з учнями ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою по формуванню у них пізнавальних інтересів та їх впливу на готовність ліцеїстів до ведення здорового способу життя.