ХАРАКТЕРИСТИКА ДЕЯКИХ ФОРМ РОБОТИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ ШКОЛЯРІВ - Алєксєєв, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В даній статті подана узагальнена характеристика деяких популярних форм роботи щодо формування здорового способу життя школярів.