РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ – ЗАПОРУКА ЇХНЬОГО ЗДОРОВ’Я - Леонов, Олексій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розкривається актуальність здорового харчування та доводиться необхідність збалансованого та раціонального харчування як одного з основних фізіологічних факторів зміцнення здоров’я людини.