ВПЛИВ ГЕНДЕРНИХ СТЕРЕОТИПІВ НА СТАН ЗДОРОВ’Я ПЕРШОКУРСНИЦЬ - Заікін, Андрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В статті викладені результати дослідження стану здоров’я першокурсниць, які займаються фізичною культурою, у плані гендерного підходу, а також відображені їх проблеми в навчальному процесі, особистому житті та відношенню до свого здоров’я.