ФІЗИЧНІ ЗАСОБИ ВІДНОВЛЕННЯ В ОПТИМІЗАЦІЇ ТРЕНУВАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ СТУДЕНТІВ - Арзютов, Геннадій; Гуска, Михайло; Гуска, Марія (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Розроблені рекомендації з впровадження різних засобів відновлення та їх сполучень і використання різних методів стимулювання працездатності у студентів борців.