ПЕДАГОГІЧНЕ МОТИВУВАННЯ ФІЗКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ШКОЛЯРІВ - Гурман, Леонід (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
В статті розкриваються педагогічні умови формування у школярів мотивації та стимулювання до самостійних занять фізичними вправами в процесі навчальної та позакласної роботи з фізичного виховання.