ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗМІСТУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ УЧНІВ ЛІЦЕЇВ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ - Бесарабчук, Геннадій; Жевага, Сергій; Коробка, Михайло (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
В даній статті автори розкрили зміст нових концептуальних підходів в організації навчально-виховного процесу ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою через призму формування фізкультурно-соціальних основ культури поведінки майбутніх військових.