ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ УМОВИ НЕПЕРЕРВНОГО ВИХОВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ТА МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Бабюк, Тетяна; Бабюк, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У статті описано експериментальну організаційно-методичну роботу з вихователями дошкільних навчальних закладів та вчителями початкової школи з підготовки їх до виховання здорового способу життя дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку з урахуванням принципу наступності.