ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ТА ПСИХОФІЗИЧНИЙ СТАН СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ПІД ВПЛИВОМ ЗАНЯТЬ ЗАГАЛЬНОЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ - Юрчишин, Юрій; Потапчук, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
Дана праця висвітлює питання корисної дії занять загальною фізичною підготовкою студентів у вищих навчальних закладах; досліджується вплив цих занять на психологічний та фізичний стан майбутнього фахівця.