МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ЗМІЦНЕННЯ ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Юрчишин, Юрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У даній праці висвітлюється одна з найактуальніших проблем студентської молоді – здоров’я та здоровий спосіб життя. Досліджується, наскільки діяльнісний у сучасних студентів ступінь практичного використання знань про здоровий спосіб життя.