СУЧАСНИЙ СТАН ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (НА ПРИКЛАДІ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА) - Юрчишин, Юрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У даній статті досліджується стан фізичного виховання та здорового способу життя сучасної студентської молоді. Вивчається рівень фізичної підготовленості студентів, їх думку про фізичну культуру в університеті та власному житті.