ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ЖІНОЧОМУ СПОРТІ - Чистякова, Марина; Шишкін, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У даній статті зроблена спроба розробки технологій, що дозволять цілеспрямовано впливати на формування знань пов’язаних з медико-біологічними особливостями жіночого організму.