ХАРАКТЕРИСТИКА БІОМЕХАНІЧНОЇ СТРУКТУРИ ОСНОВНИХ ТЕХНІЧНИХ ДІЙ В НАСТІЛЬНОМУ ТЕНІСІ - Федірко, Анатолій; Алєксєєв, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
Дана характеристика біомеханічної структури атакуючих технічних дій, які найчастіше використовуються гравцями в настільний теніс під час змагальної діяльності.