ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ФІЗИЧНОМУ ВИХОВАННІ СТУДЕНТІВ - Солопчук, Микола; Гук, Світлана (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У роботі зроблена спроба аналізу сучасних видів фітнес-індустрії, таких як боді-комбат, боді-степ, боді-джем, боді-памп та інші. Ці різні види фітнесу відповідають сучасним вимогам що свідчить про його зростаючу популярність серед прихильників здорового способу життя у всьому світі.