Сучасні тенденції у розвитку фізкультурно-оздоровчих технологій - Нечаєв, Віктор (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
статті розглядаються різні фітнес-програми, що складають основний зміст діяльності фізкультурно-оздоровчих груп.