Оцінка реакції організму школярів на фізичні навантаження на уроках фізичної культури - Ладиняк, Андрій; Ладиняк, Богдан (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті розглядається методика оцінки реакції організму школярів на фізичні навантаження на уроках фізичної культури.