До проблеми духовних орієнтирів здорового способу життя - Конькова, Тетяна; Третяк, Любов (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті порушується проблема формування духовних орієнтирів здорового способу життя, комплекс принципів та критерії визначення його рівня.