Дні здоров'я в системі фізичного виховання дітей молодшого шкільного віку - Прозар, Микола; Плонський, Ігор (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті подані результати теоретичного дослідження проведення днів здоров’я серед учнів 1-4-х класів, охарактеризовано основні закономірності, завдання та принципи фізичного виховання підростаючого покоління.