Дослідження рівня розуміння підлітками основ здорового способу життя - Мазур, Василь (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті подані матеріали дослідження рівня розуміння підлітками основ здорового способу життя, як необхідність збереження здоров’я і запобігання його руйнації, що потребує всебічного і комплексного вивчення усіх можливих форм впровадження в систему освіти.