Профілактика захворювань та засоби зміцнення здоров'я студентів груп ПСМ з футболу - Петров, Олександр; Петров, Андрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
Стаття висвітлює заходи щодо профілактики захворювань і підвищення професійної працездатності спортсменів, які є важливою ланкою оздоровчої роботи, що проводиться в будь-якому спортивному колективі.