Оздоровчий біг як невід'ємна складова здорового способу життя особистості - Юрчишин, Юрій; Дорош, Валерій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У даній статті висвітлюється необхідність диференційованої пропаганди оздоровчого бігу з урахуванням віку, статі і професійної зайнятості людини. Вивчаються мотиви занять оздоровчим бігом як невід’ємної складової здорового способу життя.