Роль родини та школи у вихованні та розвитку дитини - Телебей, Станіслав; Телебей, Валерія (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
Школа і сім’я – це дві інституції, які навчають дитину жити в суспільстві, роблять її життя цікавим, щасливим, успішним, повноцінним, готують її до самостійного життя.