Дослідження динаміки швидкісно- силових якостей в річному циклі підготовки студентської команди з футболу - Стасюк, Іван; Петров, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
У статті подані експериментальні вихідні дані швидкісно-силової підготовки гравців студентської команди з футболу Ка м’я нець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Встановлено недостатній розвиток показників швидкісно-силових якостей, що не відповідають сучасним вимогам до кваліфікованих футболістів.