Аналіз впровадження олімпійської освіти в систему підготовки майбутніх вчителів фізичної культури - Солопчук, Микола; Солопчук, Дмитро; Боднар, Аліна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
Проведений аналіз впровадження системи олімпійської освіти на факультеті фізичної культури. Досліджені форми реалізації олімпійської освіти в навчальному процесі, а також розроблені рекомендації щодо її поліпшення.