Характеристика лікарського контролю під час підготовки волейбольної команди до ігрового сезону - Прозар, Микола; Петров, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
У статті подані результати теоретичного дослідження професійної діяльності лікаря у волейбольній команді, розглядаються питання регулярного медичного огляду та подана характеристика обстеження загального фізичного стану волейболістів.