Сучасні тенденції розвитку видів спорту зі складною координаційною структурою - Марчук, Володимир (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
У статті розглядаються сучасні тенденції розвитку видів спорту зі складною координаційною структурою, зокрема спортивної акробатики та вимоги до виконавчої майстерності спортсменів, стабільності і надійності виконання окремих вправ і композицій вправ у цілому.