Здоров’я студентської молоді: медико-педагогічні проблеми - Дейбук, Григорій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
У статті проведено аналіз стану здоров’я студентської молоді. Узагальнено сучасні уявлення щодо здоров’я як цінності гуманістично орієнтованого суспільства. Розглядаються проблеми здоров’я в контексті провідних тенденцій розвитку освіти.