Порівняльна характеристика виконання основних рухових дій метальниками списа високого класу та масових розрядів - Гоншовський, Вадим; Нечаєв, Віктор (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
На основі даних теоретичних досліджень, результатів власних педагогічних спостережень і тренерського досвіду та з урахуванням експертної оцінки викладачів-тренерів, що здійснюють навчально-тренувальний процес в групах підвищення спортивної майстерності з легкоатлетичних метань зі студентами факультету фізичної культури К-ПНУ імені І. Огієнка в статті подано результати аналізу техніки виконання основних елементів та рухових дій метальниками списа високого класу та масових розрядів.