Види психологічної підготовки у спортсменів-єдиноборців впродовж навчально-тренувального процесу та змагань - Арзютов, Геннадій; Гуска, Михайло (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
У статті розглянуто види психологічної підготовки в залежності від етапності навчально-тренувального процесу єдиноборців. Зроблено спробу систематизувати методичні дані зі спортивної психології щодо особливостей розвитку загальної та спеціальної підготовленості спортсменів.