Організаційно-управлінські зв’язки щодо оптимізації процесу фізичного виховання студентів Запорізького національного університету - Тищенко, Валерія; Жестков, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
У статті проведено порівняльний аналіз фізичного розвитку, функціонального стану та фізичної підготовленості студентів Запорізького національного університету. В статті обґрунтовано форми і методи управління процесом фізичного виховання студентів університету для зростання фахового рівня майбутніх спеціалістів.