Побудова тренувального процесу висококваліфікованих гравців у міні-футболі протягом перехідного періоду - Стасюк, Іван (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
У статті розглянуто структуру і зміст перехідного періоду, який складається з двох мезоциклів – міжігрового та перехідного, визначено обсяг засобів тренувальної роботи і їх співвідношення в мікроциклах, відображено обсяг тренувального навантаження різної спрямованості та їх співвідношення в мікроциклах.