Організаційно-управлінська складова навчально-виховного процесу курсантів в системі фізичної підготовки - Ольховий, Олег; Красота, Вадим (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
У статті проведено аналіз вагомості забезпечення та взаємовпливу навчальних завдань технології набуття організаційно-управлінських умінь з управління фізичною підготовкою в рамках професійно спрямованої системи фізичної підготовки вищих військових навчальних закладів з системою здобуття курсантами фахових компетенцій вирішення типових завдань професійної діяльності для здійснення службово-бойових функцій.