Структура, зміст і нормування навантажень при заняттях кульовою стрільбою на початковому етапі - Коваль, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
В статті аналізуються основні частини тренування – підготовча, основна та заключна; дається характеристика видів навантаження тренувальних занять стрільців-кульовиків; розглядається, як зміна співвідношення інтенсивності та об’єму навантаження дозволяє формувати різноманітні фізичні якості спортсменів.