Особливості технології індивідуалізації фізичної підготовки майбутніх рятувальників у вищому військовому навчальному закладі - Гоншовський, Вадим; Скавронський, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
Стаття присвячена проблемі індивідуалізації змісту фізичної підготовки курсантів – майбутніх рятувальників на етапах навчання у вищому військовому навчальному закладі.