ЗНАЧЕННЯ ТА РОЛЬ МАНУАЛЬНО-М’ЯЗОВОГО ТЕСТУВАННЯ У ФІЗИЧНІЙ ТЕРАПІЇ - Зданюк, В.В. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2018)
Cтаття присвячена питанням ролі та значенню мануально-м’язового тестування у фізичній терапії як сучасного методу діагностики функції м’язів. Розкрито основні принципи та поняття мануально-м’язового тестування.