ФІЗИЧНА ТЕРАПІЯ ПРИ ХОЛЕЦЕСТИТІ І ЖОВЧЕКАМ’ЯНІЙ ХВОРОБІ - Бутов, Р.С. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2018)
У статі розглядаються особливості застосування засобів фізичної терапії при захворювання на холецистит і жовчекам’яну хворобу. Розкриваються вибір і обґрунтування засобів в залежності від періоду реабілітаціії.