Формування здорового способу життя у молодших школярів в процесі організації фізкультурно-оздоровчої діяльності - Царук, В. П. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2017)
За умов скорочення годин з фізичної культури постає пи- тання про створення сприятливих умов для зміцнення здоров’я студентів, як найвищої соціальної цінності, забезпечення реалі- зації права особи на фізкультурно-оздоровчу діяльність. В даній статті розглядається формування здорового способу життя у молодших школярів в процесі організації фізкультурно-оздоро- вчої діяльності відповідно з державними освітніми стандартами початкової освіти.