Побудова тренувального процесу кваліфікованих футболістів у підготовчому етапі другого циклу річної підготовки - Стасюк, В. А. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2017)
У статті висвітлюються дані тривалості окремих занять і мі- кроциклів, раціональне планування обсягів тренувальних на- вантажень, співвідношення засобів тренувальної роботи, впро- довж підготовчого етапу другого циклу річної підготовки, які б дозволили спортсменам досягти максимальної спортивної фор- ми до відповідальних змагань.