Реалізація методики розвитку координаційних здібностей студентів засобами баскетболу у фізичному вихованні - Одайник, В. В. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2017)
Серед великої кількості спортивних ігор у державну програ- му фізичного виховання навчальних закладів включені ті ігрові види спорту, які поширені в Україні й мають різнобічний вплив на розвиток особистості та колективу, зокрема баскетбол.