Основні аспекти виховання здорового способу життя підлітків в умовах дитячо-юнацької спортивної школи - Заікін, А. В (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2017)
У даній статті розглядаються теоретичні засади виховання здорового способу життя підлітків у дитячо-юнацьких спортив- них школах, розкрито його зміст і принципи. Визначено стан сформованості здорового способу життя підлітків у ДЮСШ.