АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ В СФЕРІ СПОРТУ - Ярмощук, О.О. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2016)
В роботі проаналізовані інновації в сфері спорту: інвентар, спортивна екіпіровка, системи моніторингу, які повинні допомогти відстежувати фізичний стан і успіхи спортсменів під час тренувань і відновлення. В ході роботи, зокрема, акцентовано увагу на системах відеоаналітики та моніторингу фізичного стану, які застосовуються в спорті. На підставі звітів даних систем можна здійснювати оперативний контроль тренувального процесу, отримувати інформацію, яка дозволяє розробити рівень управлінських рішень під час підготовки спортсмена.